Vietnam House

Editor’s Rating
Gjennomsnittlig anmelderscore
Aftenposten/Oslopuls

Adresse: Bernt Ankers gate 6b, 0183 Oslo 

Prisnivå:

Hovedretter 80 – 120

21.02.11

Aftenposten mener Vietnam House serverer billig og bra mat, rask service. Gir karakter 4/6. Les anmeldelsen.

Vietnam House3.33333333334Redaktør2011-11-22 16:39:14

Adresse: Bernt Ankers gate 6b, 0183 Oslo 

Prisnivå:

Hovedretter 80 – 120

21.02.11

Aftenposten mener Vietnam Ho…

4 svar til “Vietnam House”

 1. per says:

  Dårligere har jeg ikke spist i de siste 2 år . bestillte Chicken med Cashwernøtter men manten ble servert uten nøtter( maximering av gjevinst!!), Ettespurte nøttene og så kom de med en skall med nøtter og kastet de over maten . Egentlig må maten lages med de nøttene slik at maten får smaken av de. kjæresten spiste biff med karry og kokosmelk , men den smakte verken kokosmelk eller karry.
  Restauranten kan ikke anbefales. !!!!!!!!!!!!!!

 2. Petter says:

  Til
  Per
  Har spist på Viet Nam House mange ganger og blitt servert kjempegod mat hver eneste gang. Kylling med cashewnøtter er den beste jeg har smakt i Oslo. Som gift med asiat så vet man at nøttene ikke skal stekes sammen med sausen, da blir det bløtt og smaker ikke bra. Kanskje du og kjæresten burde holde dere til Toroposene deres og ikke uttale deg om Asiatisk mat som du tydligvis ikke kan noe om. Dessuten..karry er karry,synd det ikke passet til din tydeligvis norske kjæreste og gane.
  Hilsen en som elsker asiatisk mat.!

 3. Hoang says:

  Helt enig med petter. Jeg er asiat og min favoritt er pho som er en Vietnamesisk spesialitet , er byens beste. De serverer meget god , billig asiatisk mat der og det blir suksess hver gang jeg og mine venner spiser der.

 4. Bjørn says:

  Har vært på Viet Nam House mange ganger nå sammen med venner og flere ganger med kona og snart vært gjennom hele menyen.
  Maten og servicen svarer alltid til forventningene. Etter min mening en av byens beste å billigste asiatiske mat, dessuten er det veldig koslig der.
  Lurer på hva Per mener med : Dårlig mant,maxsemering av gjevinst og skall med chasewernøtter kastet utover? Vi kjenner oss overhodet igjen med disse noe merklige nesten onskapsfulle uttalelser ,men det er vel flertallet som bestemmer og noen ganger er det så fult her at vi må gå på annet sted eller ta med takaway. Til deg Per sjekk anmeldelsen her:http://oslopuls.aftenposten.no/restaurant_uteliv/article502772.ece
  Hilsen 2 som både liker asiatere og asiatisk mat.;)

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test