Trender innenfor restaurantdesign

[Bilde: db Bistro Moderne/Facebook]

Curbed har gjort et intervju med George Yabu fra designfirmaet Yabu Pushelberg som er store innenfor design av restauranter. Her prater de blant annet om sitt siste restaurantprosjekt db Bistro Moderne i Miami som de har designet for stjernekokken Daniel Boulud.

Yabu trekker frem dårlig lyssetting, ukomfortable stoler og en akustikk som gjør det umulig å føre en samtale som de største syndene som begås innenfor restaurantdesign. Han trekker videre frem at de med db Bistro har klart å dele et stort område i en bar og et separat spiserom samtidig som de har klart å beholde en intim atmosfære. De har videre klart å få frem varierte stemninger og en god akustikk. Ettersom db Bistro Moderne nettopp er en bistro har de latt seg inspirere tradisjonelle franske cafeer i størrelser og fargesetting samtidig som de også har enkelte tropiske undertoner som følge av Miamis beliggenhet.

På spørmålet om hvilke designtrender han mener er mindre heldige peker Yabu på at litt for mange hopper på den temabaserte restaurantbølgen noe han anser som lite kreativt. Yabu synes også at trenden med å ha DJ’s i restauranten er noe som sjelden fungerer.

Du kan se flere bilder fra designet av db Bistro Moderne her.

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test