Strand Restaurant

Editor’s Rating
Gjennomsnittlig anmelderscore
Aftenposten/Oslopuls
Dagens Næringsliv
Dagbladet
Hegnar Kvinner
Nordic Nibbler

 

 

 

 

 

Strand Hjemmeside

Strand Meny

Adresse: Strandalleen 48, 1368 Stabekk

Prisnivå:, 4 retter 685.-, 5 retter 785.-, 6 retter 885.-, 7 retter 985.

 

 

 

 

 

Dagbladet, 3/6
Dagbladets anmeldere må si seg skuffet over både mat og service på Strand. Mener maten ikke står i stil med prisen som man må betale og et bar alvorlige skjær i servicen som ikke skal skje på en restaurant på dette nivået. (07.07.12) Dagbladets anmeldelse av Strand
Hegnar, 5/6
Mener Strand sine landslagskokker leverer varene på kjøkkenet med en innovativ tilnærming til tradisjonelle retter, det som trekker ned er litt små porsjoner og høyt prisnivå. (30.01.12) Hegnars anmeldelse av Strand Restaurant
DN, 22/30
Dagens Næringsliv har igjen anmeldt Strand Restaurant og lander ned på samme karakter som sist. Høyt nivå på servering og mat men også prisnivået er høyt. (05.12.11) Les anmeldelsen av Strand
Nordic Nibbler, 25/30
Mener Strand er en restaurant man vil tilbake til, flotte bilder fra måltidet. (13.09.11) Les Nordic Nibblers anmeldelse av Strand
Dagbladet, 5/6
Mener Strand Restaurant serverte god mat tilbredet av de ypperste norske råvarer men at maten kanskje var noe underkryddret. Fantastisk vinkelner. (12.11.10). Dagbladets anmeldelse av Strand Restaurant
Aftenposten, 6/6
Mener Strand Restaurant med Masterchef-dommer Tom Victor Gausdal i spissen har klart å lage en restaurant med svært høyt nivå. (14.10.10) Les Aftenpostens anmeldelse av Strand
DN, 22/30
Mener Strand er en ambisiøs restaurant som serverer sesongriktig gourmetmat. Men mangler litt på gjennomføring og service. (03.10.10) Les DNs anmeldelse av Strand
Vinforum,
Mener Tom Victor Gausdal og resten av kokkene på Strand har skapt et fremtidsrettet restaurantkonsept med fokus på de rene smaker. (23.08.10) Les anmeldelsen av Strand

Halvtomtglass mener Strand er en naturlig oase.

Kjøkkentjeneste mener Strand byr på en fin blanding av tradisjonsrikt og nytt og innovativt. Fine bilder.

Strand Restaurant3.91666666667Redaktør2012-07-10 18:15:08 

 

 

 

 

Strand Hjemmeside

Strand Meny

Adresse: Strandalleen 48, 1368 Stabekk

Prisnivå:, 4 rett…

3 svar til “Strand Restaurant”

  1. [...] Gausdal er tidligere medlem av Kokkelandslaget og vant sølv i Bocuse d’Or i 2005. Han er videre kjent som en av dommerene i TV-programmet MasterChef og er en av de som driver gourmetrestauranten Strand Restaurant i Bærum. [...]

  2. [...] Victor Gausdal er kjøkkensjef på Bærumsrestauranten Strand og trekker frem Olympen som en bra restaurant i Oslo. Han trekker frem atmosfæren og det at [...]

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test