Starbucks åpner på Gardermoen neste torsdag 9 februar

Starbucks åpner første utsalg i morgen på Gardermoen

Bilde: Starbucks/pressemelding

 

Vi har tidligere omtalt den amerikanske kaffekjeden Starbucks sine norgesplaner. Om en uke torsdag den 9 februar braker det løs med Starbucks sitt første utsalgssted. Starbucks på Gardermoen vil befinne seg i ankomsthallen og derfor være tilgjengelig for alle. Det forventes at det blir fullt trykk allerede fra starten av.

Samtidig lanserte Starbucks i går sin nye plan for å nå sitt mål om fullstendig verdensherredømme. Kaffekjeden har signert en avtale med teselskapet Tata Global Beverages for å introdusere Starbucks til India. Dette året vil selskapet åpne utsalg i Delhi og Mumbai i år og så fortsette ekspanderingen til andre deler av India etterhvert. En representant for Tata sier i en pressemelding at Starbucks lett kan nå 3000 utsalg i India i løpet av forholdsvis kort tid. India som tradisjonelt har vært et land med tedrikkere har opplevd en drastisk økning i antall kafeer og restauranter som følger av en stadig større middelklasse og stor ungdomspopulasjon. Dette er dette markedet som Starbucks nå gjerne vil kapre en del av.

Tags:

Si din mening

© 2012 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test