Spisestedet Feinschmecker

Editor’s Rating
Gjennomsnittlig anmelderscore
Aftenposten/Oslopuls
Dagens Næringsliv
VG
Nordic Nibbler

 

 

 

 

Feinschmecker Hjemmeside 

Feinschmecker Meny

Adresse: Balchensgate 5 N,
0265 Oslo

Prisnivå:Forretter 185-285, Hovedretter 385-395, Dessert 130-225, Fire retter 825, Smaksmeny 1075






Aftenposten, 6/6
Aftenpostens anmeldere lar seg forundre over at Feinschmecker mistet sin Michelin-stjerne i år etter å ha hatt den i 19 år, mener at Underthun leverer fransk mat i stjerneklassen og opprettholder sin toppkarakter for restauranten. (26.10.12)Anmeldelsen av Feinschmecker
DN, 25/30
Mener Feinschmecker er en trygg og tradisjonell fransk restaurant i gourmetklassen og påpeker at dette er kanskje mangelen på fornyelse er noe av problemet til at Michelin-stjernen glapp etter 19 år, alt i alt mat av høy kvalitet men ingen retter som utfordrer smaksløkene. (25.03.12) DNs anmeldelse av Feinschmecker
VG, 6/6
VG er igjen tilbake på Spisestedet Feinschmecker og restauranten forsvarer sitt terningkast 6 fra sist besøk, lite å utesette på restaurantopplevelsen men mener at selv om Feinschmecker er en klassisk fransk restaurant kan de ta noen større sjanser i sin meny og på denne måten heve seg enda et hakk. (13.05.11) Anmeldelsen av Spisestedet Feinschmecker
Nordic Nibbler, 13/15
Gir Feinschmecker karakter 13/15 og mener restauranten serverer tradisjonell fransk gourmetmat men at den gjør dette svært godt med fokus på de beste råvarer og at hver rett er utmerket utført med en imponerende fokus på detaljer. Flotte bilder av maten. (27.01.11) Nordic Nibbler sin anmeldelse av Feinschmecker
VG, 6/6
Inntok et svært godt måltid der det meste klaffet og sier at Feinschmecker har fortjent sin Michelinstjerne. (25.05.10) VGs anmeldelse av Feinschmecker
Aftenposten, 6/6
Mener kjøkkensjefen Underthun skaper magi ved grytene på Feinschmecker og at det er lite å utsette på prisnivået. (11.03.10) Aftenpostens anmeldelse av Feinschmecker
Vinforum
Mener kjøkkenet holder høy klasse men at vinmenyen må være Norges mest overprisede. (13.05.09) Vinforums anmeldelse av Feinschmecker
DN, 24/30
Mener maten på Feinschmecker holder topp klasse med mange fine kontraster. (21.12.08) DNs anmeldelse av Feinschmecker
Spisestedet Feinschmecker4.6875Redaktør2012-03-26 16:39:15 

 

 

 

Feinschmecker Hjemmeside 

Feinschmecker Meny

Adresse: Balchensgate 5 N,
0265 Oslo

Prisnivå…

Ett svar til “Spisestedet Feinschmecker”

  1. [...] Michelinguiden for storbyene i Europa lanseres i morgen. Disse er Oscarsgate, Statholdergaarden og Feinschmecker. Av disse tre er også førstnevntes status usikker ettersom Oscarsgate har flytteplaner og er på [...]

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test