Riwaj of India

Editor’s Rating
Gjennomsnittlig anmelderscore
Aftenposten/Oslopuls
Dagens Næringsliv

 

 

 

Riwaj of India Hjemmeside

Riwaj of India Meny

Riwaj of India på Facebook

Adresse: Thorvald Meyers gate 26, 0555 Oslo

Prisnivå: Forretter 35-85, Hovedretter 149-335, Dessert 70-79

 

 

 

 

 

 

DN, 20/30
Mener at Riwaj Grünerløkka har potensiale til å bli en indisk restaurant i toppklassen men at den fortsatt må rette på en del mangler for å klare dette, hovedrettene var velaget men nanbrødet kunne vært bedre, dessertene var en aldri så liten nedtur, servicenivået kunne også vært på et noe høyere nivå. (13.05.12) DNs anmeldelse av Riwaj
Aftenposten, 5/6
Aftenposten besøker igjen den indiske restauranten Riwaj og mener restauranten forsvarer terningkast fem. Flotte lokaler og indisk mat laget på svært gode råvarer, noe høyere prisnivå enn det som er normalt hos indiske restauranter. (12.04.12)
Anmeldelsen av Riwaj

Matentusiasten mener Riwaj of India er en av de bedre indiske restaurantene i Oslo, gode hovedretter, eneste minuset er et litt skuffende nanbrød.

Riwaj of India3.75Redaktør2012-05-16 01:53:55 

 

 

Riwaj of India Hjemmeside

Riwaj of India Meny

Riwaj of India på Facebook

Adresse: Thorvald Meyers gate 26,…

7 svar til “Riwaj of India”

 1. Linn says:

  Jeg var der med kjæresten min og har desverre ikke så mye positivt å si om denne restauranten. Vi måtte vente på bord i 30 minutter, selv om vi hadde reservert og var der 8 minutter etter reservasjonstiden. Servitøren sa at det var grunnet en feil i reservasjonssystemet som hadde ført til overbooking, men med minst tre andre grupper (på to mennesker hver) som hadde reservert bord til samme tid og som også måtte vente mistenker jeg at de har latt walk-ins fått ledige bord de egentlig skulle holdt av til reservasjoner. Da vi til slutt fikk bord tok det enda en time før vi fikk mat.. VI skjønte jo at det kanskje ville ta litt ekstra tid når stedet var så fullt, men det som er ekstra irriterende er at vi så en gruppe på tre som kom etter oss få maten sin før oss. Og de var attpåtil take-away kunder. Når maten da i tillegg ikke er så mye å skryte av, og servicen var til tider direkte frekk (kelnere som så at vi vinket men bare spankulerte bort) så er det ingen sjanser for at jeg drar tilbake. Går heller andre steder der jeg får mye bedre mat til nesten halvparten av prisen (dvs Curries på grønland)!!

 2. Mette says:

  Jeg har spist på Riwaj of India 3 ganger og fått like god service hver gang. Jeg var der nylig med 3 andre venninner og vi hadde en uforglemmelig opplevelse. God mat, god stemning, kjempe bra service. Det eneste som jeg synes er litt negativt med denne restauranten er at den ofte er fullbooket, men det er vel en grunn til at det er så fullt der. Jeg kan skjønne at det kan ta litt tid før maten kommer, men den gangen vi fikk maten litt sent fikk vi et glass vin uten å betale for det i tillegg til veldig bra service.
  Jeg vil absolutt anbefale denne restauranten til alle. En av de beste indiske jeg har vært på :)

 3. Mette says:

  Beste indiske jeg har besøkt. Topp service og kjempegod mat. Anbefales !!

 4. selina says:

  Har kun positivt å si om denne restauranten. Utrolig gjennomførte og koselige lokaler øverst på Grunerløkka. Får like god service hver gang, og maten er utrolig godt. Maten kom raskt på bordet til tross for full lokale og servitørene er like blide hver gang. Anbefales til alle og må oppleves.

 5. Siv says:

  Fint sted, men maten var rett og slett ikke særlig bra. Sausene var svært enkle og lite raffinerte. Hovedrettene ligger på over 200 kroner, og det var de ikke verdt. Det er bedre mat på det indiske gatekjøkkenet lenger nede i veien til en tredel av prisen. Ta heller turen til Mother India – det er en totalopplevelse som er verdt pengene!

 6. Simone says:

  Alt er feil. Uerfarne ansatte uten opplæring fra eiere. Mat som for det meste kommer ferig fra bøtter og spann. Dipper og sauser som blir tatt fra bordene etter gjester er ferdig med de, fylt på uten å tømmes eller vaskes og servert til andre gjester. Muggen med mango lassi ble ikke vasket mellom gangene den blir fylt på med produkt rett fra boks. Ølglass blir vasket i maskin sammen med glass som har holdt melkeprodukter som ødelegger ølglassene og kullsyren i ølet. Spisebord ble vasket med skitten barklut. Ubrukt glass og bestikk ble liggende på bordet til neste gjester. Opplevelsen var kaos, men ikke et engangstilfelle. Veldig dårlig rutiner og eiere som tydeligvis ikke vet bedre eller ikke bryr seg. Ord for å beskrive Riwaj of India: Motbydelig, uprofesjonelt og uakseptabelt.

 7. Simone says:

  Worst place in Oslo. Alt er feil. Uerfarne ansatte uten opplæring fra eiere. Mat som for det meste kommer ferig fra bøtter og spann. Dipper og sauser som blir tatt fra bordene etter gjester er ferdig med de, fylt på uten å tømmes eller vaskes og servert til andre gjester. Muggen med mango lassi ble ikke vasket mellom gangene den blir fylt på med produkt rett fra boks. Ølglass blir vasket i maskin sammen med glass som har holdt melkeprodukter som ødelegger ølglassene og kullsyren i ølet. Spisebord ble vasket med skitten barklut. Ubrukt glass og bestikk ble liggende på bordet til neste gjester. Opplevelsen var kaos, men ikke et engangstilfelle. Veldig dårlig rutiner og eiere som tydeligvis ikke vet bedre eller ikke bryr seg. Ord for å beskrive Riwaj of India: Motbydelig, uprofesjonelt og uakseptabelt.

Si din mening

© 2012 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test