Restaurant Ylajali legger ut bilder fra høstmenyen

Se bilder fra høstmenyen til Restaurant Ylajali her [Bilde: Ylajali/facebook]

Restaurant Ylajali har lagt ut 18 flotte bilder fra sin oktobermeny på Facebook. Restauranten befinner seg i det øvre gourmetsjiktet i Norge og har en av de høyeste gjennomsnittlige anmelderescorene her på Restaurantanmeldelser.com (5.5) og får terningkast 6 både av Aftenposten og Dagbladet.

[Bilde: Ylajali/facebook]

Restaurant Ylajali åpnet dørene i september 2002 i lokalene i de gamle lokalene til Rikshospitalets Apotek og har konsekvent levert matopplevelser på høyt nivå kombinert med feilfri service. I 2010 ble også lokalene pusset opp og blant annet Dagbladet spekulerte i at dette kunne bidra til at Ylajali endelig skulle få sin Michelin-stjerne. Også andre Stjernekokker som Terje Ness mente at Ylajali var en het kandidat men det ble som kjent ingen nye stjerner for Oslos restauranter i denne omgang. Fortsetter restauranten å levere gourmetmat av den ypperste kvalitet skal det bli vanskelig for michelininspektørene å overse restauranten i 2012.

Les anmeldelser av Restaurant Ylajali her.

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test