Posthallen Restaurant

Editor’s Rating
Gjennomsnittlig anmelderscore
Aftenposten/Oslopuls
Dagens Næringsliv
Dagsavisen
VG

 

 

 

 

Posthallen Hjemmeside

Posthallen Meny

Adresse: Prinsens gate 8, 0152 Oslo

Prisnivå: Forretter 135, Hovedretter 235, Dessert 120

Treretters 430 (vinpakke 385), Femretters 530(vinpakke 485), Sjuretters 630 (vinpakke 585)

 

 

 

 

 

 

Aftenposten, 4/6
Synes Postahallen serverer god mat til en sympatisk pris, servicen trekker imidlertid inntrykket ned, lang ventetid på maten og ingen presentasjon av rettene. (19.10.12) Aftenpostens anmeldelse av Posthallen
Dagsavisen, 3/6
Forrettene gir mersmak mens hovedrettene skuffer Dagsavisens anmeldere, noe som gjør at totalinntrykket kun ligger midt på treet. (15.09.12) Dagsavisens anmeldelse av Posthallen
VG, 3/6
Mener at problemene hos Posthallen restaurant starter med menyen som er uoversiktlig med for mange retter, enkle smaker som av og til treffer men alt i alt er det som serveres for generisk. VG mener også at Posthallen kan forbedre servicen som fremstod som litt rotete selv om den var vennlig. (04.05.12) VGs anmeldelse av Posthallen
Aftenposten, 4/6
Posthallen restaurant har fått ny eier og er i den anledning anmeldt av Aftenposten som mener restauranten fortjener terningkast 4. Upretensiøs mat med basis i gode råvarer med restauranteb sliter med å skille seg ut i mengden. (19.04.12) Anmeldelsen av Posthallen
DN, 22/30
Mener det er godt gjort å drive en såpass ambisiøs og stor restaurant i strøket hvor Posthallen er lokalisert. Gode retter basert på norske råvarer, mener treretteren som tilbys må være en av byens beste restauranttilbud tatt i betraktning pris vs kvalitet. (04.03.12) DNs anmeldelse av Posthallen
Dagsavisen, 5/6
Dagsavisens anmeldere er tilfredse etter et vellykket måltid på Posthallen Restaurant. (13.03.10)
Aftenposten, 5/6
Aftenpostens anmeldere mener maten på Posthallen Restaurant er nøye komponert med tanke på både tekstur, smak og presentasjon. (15.02.10) Aftenpostens anmeldelse av Posthallen
VG, 5/6
VG mener Posthallen Restaurant leverer god mat i trivelige omgivelser og Vgs anmeldere finner lite å utsette på spiseopplevelsen (26.09.08) VGs anmeldelse av Posthallen
DN, 23/30
Dagens Næringsliv mener at det fortsatt mangler litt før alt sitter som det skal men alt i alt en god opplevelse. (20.04.08) Anmeldelsen av Posthallen

Stinepusn anbefaler Posthallen og mener det er Norges beste restaurant.

Thejune mener det er svært god mat og service på Posthallen Restaurant.

Posthallen Restaurant3.02083333333Redaktør2012-10-22 21:32:07 

 

 

 

Posthallen Hjemmeside

Posthallen Meny

Adresse: Prinsens gate 8, 0152 Oslo

Prisnivå: Forretter 13…

Ett svar til “Posthallen Restaurant”

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test