Restaurant Oscarsgate

Editor’s Rating
Gjennomsnittlig anmelderscore
Aftenposten/Oslopuls
Dagens Næringsliv
Dagbladet
VG
Nordic Nibbler

 

 

 

 

 

Oscarsgate Hjemmeside 

Oscarsgate Meny

Adresse: Pilestredet 63, 0170 Oslo

Prisnivå: Chef’s meny 1250,-,
Vinpakke 950,-



En stjerne i Michelinguiden samt to kniv og gaffel symboler (komfortabel restaurant)

 


 


 


 

 

DN, 28/30
Mener alle bør oppleve det å spise på Restaurant Oscarsgate før kjøkkensjef Björn Svensson stenger for sommeren og gjenåpner restauranten et annet sted. Høyt prisnivå som forsvares fullt ut at de gastronomiske kreasjoner som serveres. (29.10.11) Anmeldelsen av Oscarsgate
Dagbladet, 6/6
Dagbladet mener Restaurant Oscarsgate burde fått sin andre Michelinstjerne i år. Råvarer av beste kvalitet, det tekniske og estetiske nivået kan måle seg med de bedre restauranter i Europa og ingenting å utsette på servicen. (08.04.11) Dagbladets anmeldelse av Oscarsgate
VG, 6/6
Mener maten på Oscarsgate er av aller høyeste kvalitet og at servicen gjør at man føler seg som en konge. (25.02.11) Anmeldelsen av Restaurant Oscarsgate
DN, 26/30
Mener den svenske kjøkkensjefen Bjørn Svensson disker opp med de lekreste retter på Oscarsgate. (26.09.10) DNs anmeldelse av Restaurant Oscarsgate
Vinforum
Mener Restaurant Oscarsgate er Norges fremste restaurant og at restauranten tåler å bli målt opp mot de bedre spisesteder internasjonalt. (29.03.10) Vinforums anmeldelse av Restaurant Oscarsgate
Aftenposten, 6/6
Mener at det er få eller ingen restauranter som kan matche Oscarsgate på kvalitet i Oslo, burde hatt to michelinstjerner i følge Aftenposten. (11.03.10) Anmeldelsen av Restaurant Oscarsgate
VG, 6/6
Mener maten på Oscarsgate er innovativ og av ypperste kvalitet med bra men upretensiøs service. (03.04.09) VGs anmeldelse av Restaurant Oscarsgate
Dagbladet, 6/6
Dagbladet mener at til tross for at et besøk hos Oscarsgate ikke er billig får man absolutt det man betaler for, gourmetmat av aller ypperste klasse. (27.10.08) Dagbladets anmeldelse av Restaurant Oscarsgate
Aftenposten, 6/6
Chef Bjørn Svensson har jobbet på Bagatelle under Eyvind Hellstrøm og Aftenposten mener eleven nærmest overgår sin læremester med dette måltidet på Restaurant Oscarsgate. (04.04.08) Anmeldelsen av Oscarsgate

Nordic Nibbler gir Oscarsgate karakter 13.5/15 og kaller det for et av årets høydepunkt, mener at denne restauranten er milevis foran resten av konkurrentene i Norges restaurantbransje.

Annicaommat byr på flotte matbilder fra retter som serveres på Restaurant Oscarsgate.

 

Restaurant Oscarsgate4.91666666667Redaktør2012-01-10 01:03:52 

 

 

 

 

Oscarsgate Hjemmeside 

Oscarsgate Meny

Adresse: Pilestredet 63, 0170 Oslo

Prisniv…

3 svar til “Restaurant Oscarsgate”

  1. [...] Dagbladet: Restaurant Oscarsgate. Karakter 6/6. Les flere anmeldelser av Restaurant Oscarsgate her. [...]

  2. [...] forsvarer en Michelinstjerne når Michelinguiden for storbyene i Europa lanseres i morgen. Disse er Oscarsgate, Statholdergaarden og Feinschmecker. Av disse tre er også førstnevntes status usikker ettersom [...]

  3. [...] Svensson hos Oscarsgate sier det er morro at Maaemo fikk hele to stjerner og puster samtidig lettet ut over at hans egen [...]

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test