Oro Bar & Grill

Editor’s Rating
Gjennomsnittlig anmelderscore
Aftenposten/Oslopuls
Dagens Næringsliv
Dagbladet
Dagsavisen
VG
Hegnar Kvinner
Nordic Nibbler

 

 

 

 

 

Oro Bar & Grill Hjemmeside

Oro Bar & Grill Meny

Adresse: Tordenskioldsgt. 6a, 0160 Oslo

Prisnivå: Lunch 139 – 179. Treretters lunch til 299, Forretter 89 – 189, Hovedretter 199 – 259, Dessert 89.

 

 

 

 

 

 

Dagsavisen, 5/6
Mener Oro Bar & Grill er restauranten som gir mest verdi for pengene blant restaurantene til Terje Ness og Rune Pal, maten var det lite å utsette på i følge Dagsavisens anmeldere, det som trekker ned er litt dårlig service i form av manglende kunnskapsnivå og språkproblemer. (16.06.12) Dagsavisens anmeldelse av Oro Bar & Grill
DN, 23/30
Mener at Oro Bar & Grill stort sett forsvarer løftet om god mat til en overkommelig pris selv om det var noen feilskjær underveis. (10.06.12) DNs anmeldelse av Oro
Hegnar, 3/6
Det meste manglet hos Oro Bar & Grill under Hegnars lunch og anmelderne mener restauranten ikke kan forsvare noen Bib Gourmand tildeling når fisken er overstekt, sausene er smakløse, isen til dessert er kornete og servicen er fraværende. (05.06.12) Hegnars anmeldelse av Oro Bar & Grill
Dagbladet, 5/6
Mener Oro Bar & Grill er en godt valg dersom du er ute etter godt tilberedt grillmat. (01.09.11) Dagbladets anmeldelse
Nordic Nibbler, 19/30
hadde en blandet opplevelse på Oro, mener forrettene viser at restauranten vet hvordan man skal behandle fisk mens hovedrettene og desserten var uinspirerende og lite kreative. Omfattende anmeldelse med fine bilder. (06.09.10) Nordic Nibblers anmeldelse av Oro Bar & Grill
Aftenposten, 5/6
Skryter av maten og råvarekvaliteten på Oro og mener at Terje Ness kan tilbrede fisk som få andre. (12.04.10) Aftenpostens anmeldelse av Oro Bar & Grill
VG, 5/6
Påpeker at Oro Bar & Grill ikke er byens rimeligste spisested selv ikke sett i forhold til kvalieten men lar seg likevel spesielt imponere av meget gode hovedretter og en service i toppklasse fra en servitør som kunne sitt fag. (12.10.10) VGs anmeldelse av Oro Bar & Grill
DN, 22/30
DN finner god verdi i et måltid på Oro Bar & Grill. (13.12.09) Anmeldelsen av Oro Bar & Grill
Oro Bar & Grill3.72023809524Redaktør2012-06-18 19:50:15 

 

 

 

 

Oro Bar & Grill Hjemmeside

Oro Bar & Grill Meny

Adresse: Tordenskioldsgt. 6a, 0160…

3 svar til “Oro Bar & Grill”

  1. Nils b says:

    Var idag til lunsj på Oro Bar & Grill.
    3-retters lunsjmeny, blåskjell, ozzo bucco, sjokoladekake m vaniljekrem.
    Pris ok, bra forrett, litt talentlø, uspiselig hovedrett, og kjedelig dessert.
    Flink servitør, men som et minstemål bør man kunne og vite hva dagens lunsjmeny er,
    Med kun 3 spisegjester i restauranten.
    Dette holder rett og slett ikke, og kjøkkenet må skjerpe seg betraktelig.

  2. Tone Caspersen says:

    Vi var 5 personer som i går var ute for å feire, og valgte å spise her fordi restauranten er rangert som en av byens beste.(Hovedrestauranten var stengt)
    Skuffelsen var derfor stor i forhold til forventningene. 4 retters meny, overhodet ingen opplevelse! Små forskjellige forretter uten særpreg; blåskjell med altfor sterk chilisaus, kjedelige seibiter, grillet kongekrabbe som absolutt ikke gjorde krabbekjøttet noe bedre enn det er naturell etter vår smak, heller tvert imot.
    Hovedretten besto av pølse,oksefilet og svinekjøtt, sistnevnte alt for mye stekt, smakte nesten litt svidd. Potetene kom på bordet når vi var ferdig med å spise…
    Avsluttet med kald Creme Brulee, som var god, men som kanskje kunne vært litt lunken?

    .

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test