Onda Sea

Editor’s Rating
Gjennomsnittlig anmelderscore
Aftenposten/Oslopuls
Dagens Næringsliv
Dagbladet
Dagsavisen
VG
Hegnar Kvinner

 

 

 

 

 

Onda Sea Hjemmeside

Onda Sea Meny

Adresse: Stranden 30, 0250 Oslo

Prisnivå:

Middagsretter 145 – 450, Ukens 4-retter 525

 

 

 

 

 

 

Dagsavisen, 3/6
Dagsavisen hadde mye å utsette på sitt måltid på Onda Sea, både når det gjaldt maten og ikke minst servicen som var langt under pari. (02.06.12)
Aftenposten, 5/6
Mener at det å nyte en lunch på Onda Sea på Aker Brygge er vel verdt pengene man bruker, lite å utsette på maten annet enn at porsjonene er i det minste laget, hyggelig om enn noe forvirret service. (30.05.12) Aftenpostens anmeldelse av Onda Sea
DN, 24/30
Det dok sin tid før DN fikk menyen men det gikk seg til etterhvert, forrettene var som rene smaksbomber og regne og hovedrettene ble da en nedtur i forhold. Prisnivået tåler konkurransen mot tilsvarende steder i området (11.04.12) DNs anmeldelse av Onda Sea
VG, 6/6
Mener for det første at Onda Sea holder til i det som må være Norges fineste restaurantbygg, videre så synes VG at restauranten leverer svært god mat samt kompetent og hyggelig service og gir dermed Onda full score. (24.02.12) VGs anmeldelse av Onda Sea
Hegnar, 5/6
Hegnars anmeldere mener det ikke er noe å utsette på ambisjonene men at inntrykket er litt uferdig over det som blir servert, servicen er imidleritd eksemplarisk og redder en femmer på terningen. (09.10.11) Hegnars anmeldelse av Onda Sea
Dagbladet, 5/6
Dagbladetets anmelder Onda Sea og mener restauranten lover godt for den kulinariske rehabiliteringen av Aker Brygge, gjevnt over god mat. (07.10.11) Dagbladets anmeldelse av Onda Sea
Aftenposten, 4/6
Aftenposten har anmeldt Terje Ness sin restaurant Onda Sea. Mener at restauranten byr på formidabel utsikt, mener at det er lite å utsette på råvarene men at tilbredelsen er noe ugjevn, noe fraværende service utover i måltidet. (06.10.11) Aftenpostens anmeldelse av Onda Sea

Bliss Fusion har fine bilder fra Onda Sea og mener maten og servicen var veldig bra.

Onda Sea3.99305555556Redaktør2012-06-05 19:47:27 

 

 

 

 

Onda Sea Hjemmeside

Onda Sea Meny

Adresse: Stranden 30, 0250 Oslo

Prisnivå:

Middags…

3 svar til “Onda Sea”

  1. Karl says:

    Det som er bra med Onda Sea er maten og utsikten. Vi valgte dagens tre retter som bestod av pannestekt foie gras med fennikelsalat, smørtunge med poteter og sjokolademousse til dessert. Alt smakte veldig godt, ingenting å utsette på det. Vi hadde bord ute, selv om det var overskyet og vind var det varmt nok og deilig å sitte ute med utvikt over oslofjorden.

    Servicen har imidlertid store mangler. Da vi valgte å sitte ute fikk vi bryskt beskjed om at vi da mistet bordet inne slik at det ikke var mulighet å flytte inn ved eventuel regnbyger etc. Greit nok det men det er noe med tonen som ikke er helt bra. Jeg ble sittende alene ved bordet en stund og vente på de andre i min gruppe, ble i løpet av disse ca 15 minutter aldri spurt om jeg ville ha noe å drikke. I det hele tatt var følelsen av å bli oversett sterkt tilstede gjennom hele måltidet. Brød ble satt på bordet ganske raskt etter at vi var fulltallig samt forespørsel om vi ville ha noe å drikke men etter det tok det laaang tid før noen kom å spurte hva vi ville spise (alt brødet hadde blitt fortært på det tidspunktet for å si det sånn). Dagens meny ble ikke presentert uoppfordret, det måtte vi spørre og grave om. Det gikk alt for lang tid fra forretten var servert og fortært til hovedretten kom. Til desserten var det ingen forespørsel om vi ville ha kaffe, avec etc. I det hele tatt, dersom du ville ha noe må du flagge ned en tilfeldig servitør som svinser forbi.

    Porsjonene er også i det minste laget så ikke vær skrubbsulten før du setter til livs en treretter her.

  2. Bengt says:

    Etter en fabelaktig forestilling med Dagfinn Lyngbø ble dessverre møtet med Onda Sea noe av en nedtur. Etter en hyggelig velkomst var den første retten en udiskutabel skuffelse. En litt tørrstekt kveite med tungt tilbehør var ingen god fortsettelse på kvelden. Manglende oppmerksomhet fra servitør styrket heller ikke opplevelsen, de gangene vi fikk påfyll av vann i glassene var det på oppfordring. Desserten var for 1 av oss 2 en positiv opplevelse, men også her mangler det løftet vi hadde forventet av en restaurant av Ondas støpning. At vi måtte jage en servitør for å betale bekreftet inntrykket av at Onda har et langt stykke å gå før de fortjener de plassen de har på Aker Brygge – helt i front.

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test