Nomas Rene Redzepi med pop-up restaurant under London OL

Noma pop up i London

Bilde: Claridges Hotel

Den danske stjernerestauranten Noma og kjøkkensjef Rene Redzepi er i vinden som aldri før etter å ha vunnet Restaurant Magazine kåring av verdens beste restaurant for tredje året på rad. Redzepi havnet tidligere i år også på forsiden av Time Magazine. Nå avslører luksushotellet Claridge’s i London at de har hanket inn den danske kjøkkensjefen for å avholde en pop-up restaurant med navnet “Taste of Noma at Claridge’sfra 28 juli til 6 august.

Dette blir den første gangen Redzepi serverer sin etterhvert så verdensberømte ny-nordiske cuisine utenfor Skandinavia. Noma i seg selv vil være stengt i perioden Redzepi avholder pop-up restauranten i London og man vil i denne perioden benytte tiden til å renovere restaurantlokalet i København.

Pop-up restauranten vil servere en fast 5-retters meny både til lunch og middag prisen vil ligge på 195 pund eller rundt 1 900 kroner. Redzepi selv uttaler i en pressemelding at det hele vil være et forskjellig opplegg fra det man er vant med fra Noma men at han ser frem til å utforske en annen del av verden. Han gleder seg videre til å være med på feiringen av de olympiske leker.

Si din mening

© 2012 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test