Nighthawk Diner

Editor’s Rating
Gjennomsnittlig anmelderscore
Aftenposten/Oslopuls
Dagens Næringsliv
VG
Natt og Dag
Nordic Nibbler 

 

 

Nighthawk Diner Hjemmeside 

Nighthawk Diner Meny

Nighthawk Diner på Facebook

Adresse: Seilduksgata 15 A, 0553 Oslo

Prisnivå: Frokost 79 – 119, Sandwicher 119 – 139, Burgere 119 – 189, Hovedretter 149 – 245

 

 

 

 

DN, 23/30
DN har igjen tatt turen til Nighthawk Diner. Mener restauranten kun har blitt marginalt bedre. Fortsatt myke pommes frites og dårlig dessertutvalg i forhold til det som fremgår av menyen. (25.06.11) Anmeldelsen av Nighthawk Diner
DN, 20/30
Dagens Næringsliv mener at Jan Vardøen ikke overlater noe til tilfeldighetene med Nighthawk Diner. Men utseende er ikke alt på en restaurant. Det skorter på kavliteten på mat og serice. DN fikk servert seig biff og tørr burger og servitøren var fraværende. (11.04.10) DNs anmeldelse av Nighthawk Diner
VG, 4/6
VG mener Jan Vardøen med Nighthawk Diner har klart å skape en ekte amerikansk diner på Grünerløkka. Klassisk amerikansk dinermat med gode råvarer. Servicen er imdlertid noe ujevn. (09.04.10) VGs anmeldelse av Nighthawk Diner
Aftenposten, 4/6
Aftenposten mener Nighthawk Diner er hentet rett ut fra en skive av Tom Waits. Serverer grei dinermat men her betaler men like mye for atmosfæren. (08.04.10) Aftenpostens anmeldelse av Nighthawk Diner
NATT & DAG, 5/6
Mener Nighthawk serverte god hamburger men mislykket salat. (12.03.10) Anmeldelsen av Nighthawk Diner

Burgerbloggen har besøkt Nighthawk og mener restauranten serverer en hamburger helt i toppsiktet, opplevde videre god og effektiv service. Mener også at Nighthawk Diner scorer høyt på gjenomført innredning og atmosfæren.

Resto & Co mener Nighthawk serverer de beste burgerne i Oslo og setter pris på at ingrediensene er organiske. Mener også at frokosten bør prøves.

Matibergen gir Nighthawk skryt for bra service og autentisk amerikansk dinermat.

Nordic Nibbler ville gjerne like Nighthawk Diner men basert på maten er det vanskelig. Burgeren var smakløs, tørr og alt for fettete. Gir karakter 18/30.

Spisioslo mener Nighthawk Diner lager en god burger og gir pluss for et godt ølutvalg. Prisene er dog i det stiveste laget. Gir karakter 4,5/6.

Lektor Nordskog spiste frokost på Nighthawk og fikk servert god eggs benedict men uakseptabel lang ventetid på 40 minutter.

Elisabeths Kitchen mener besøket på Nighthawk var verdt pengene.

Detsistemåltid mener fikk ikke bord og ble henvist til baren der han spiste chili con carne. God men ikke veldig spennende.

Nighthawk Diner3.5Redaktør2012-03-11 18:55:40

 

 

 

Nighthawk Diner Hjemmeside 

Nighthawk Diner Meny

Nighthawk Diner på Facebook

Adresse: Seilduk…

5 svar til “Nighthawk Diner”

 1. Stian V says:

  Var her med jobben. Har vært en del i USA og de gjør en bra jobb med å gjenskape den klassiske dineropplevelsen helt ned til detaljnivå. Men mat og service står rett og slett ikke i stil. Noe av det spesielle med USA er den fantastiske servicen man får. Her er det tydeligvis for få på jobb, de stresser og ting tar tid. Bestillte videre en blind cow burger medium. Burgeren var mer som well done og tørr, i tillegg var det som om kokken hadde mistet pepperbøssa oppi den, smakte nesten kun pepper. French friesa var myke og overstekt. Pluss for godt amerikansk ølutvalg og også gode drinker.

 2. Eh? Unnskyld…men her er jeg feil sitert.

  Jeg sa at prisen ikke kunne forsvares. Jeg lager bedre burger selv, enn hva jeg fikk servert til 189,- på Nighthawk!!!!!

  • Redaktør says:

   Du skriver “Alt i alt verdt besøket og pengene” i siste avsnitt, synes ikke er feil å skrive at du mener det var verdt pengene da??.

 3. [...] DN: Nighthawk Diner. Karakter 23/30. Flere anmeldelser av Nighthawk [...]

 4. [...] fleste som har vært på Nighthawk (og de fleste av avisenes anmeldere) mener at maten ikke står helt i stil med forventingene, og at man betaler en god del for [...]

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test