Mathallen med mat og drikkefestival 2 og 3 mars

Mat og drikkefestivalen FORSMAK

Bilde: FORSMAK/facebook


Vi har tidligere skrevet om Mathallen i Oslo som skal etableres på Vulkan-tomta på Grünerløkka og etter planen vil åpne 1 oktober. Per i dag er åtte av de kommende leietakerne i mathallen offentliggjort. Mathallen vil imidlertid gi publikum en smak av hva de kan forvente å møte i Mathallen og vil derfor avholde mat- og drikkefestivalen FORSMAK den 2 og 3 mars. Her vil man kunne få møte mange av aktørne i Mathallen og Bondens Marked samt et stort utvalg andre produsenter og drikkeentusiaster. Her vil også en rekke ølprodusenter fra mange av de norske mikrobryggeriene være representert. Mye av maten vil være økologisk og mesteparten er kortreist mat.

Totalt vil man finne over 50 salgsboder fra norske matprodusenter og det vil også tilbys kurs, debatter og seminarer hvor kjente kokker også vil delta. Lørdag 3 mars klokken 10 dekkes det på til familiefrokost med en sesongbasert frokostmeny hvor minst 50 prosent av produktene er økologiske.

Mat og drikkefestibalen FORSMAK vil ha gratis inngang og du vil finne aktiviteter her som passer for hele familien. Dette vil dermed være en god mulighet for å sjekke aktørene ut aktørene som vi kan forvente å finne i Mathallen når denne åpner i oktober. Festivalprogrammet for FORSMAK finner du her. Festivalen har også en Facebookside som du finner her.

Tags:

Si din mening

© 2012 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test