Lofoten Fiskerestaurant

Editor’s Rating
Gjennomsnittlig anmelderscore
Aftenposten/Oslopuls
Dagens Næringsliv
Dagbladet
VG

 

 

 

 

Lofoten Hjemmeside

Lofoten Fiskerestaurant Meny

Lofoten Facebook

Adresse: Stranden 75, 0250 Oslo

Prisnivå: Lunch 145 – 255, Foretter 110 – 155, Hovedretter 198 – 295, Dessert 42 – 140, Tre retters meny 450, Fire retters meny 495, Fem retters meny 596

 

 

 

 

 

 

 

Aftenposten, 5/6
Mener at Lofoten etter 15 år i drift fortsatt kan sies å være en lukseriøs fiskerestaurant med en flott utsikt fra sin lokalisering på Aker Brygge, god mat som blir presentert på en flott mate, hyggelig men kanskje litt "stresset" service. (10.05.12) Aftenpostens anmeldelse av Lofoten
Dagbladet, 5/6
Påpeker at Lofoten Fiskerestaurant har vært tilstede i 15 år og fortsetter å servere solide fiskerestauranter, prisnivået er høyt men kan forsvares ut fra mat og service. (03.05.12) Anmeldelsen av Lofoten Fiskerestaurant
DN, 21/30
Dagens Næringsliv mener Lofoten Fiskerestaurant serverer velsmakende sjømat men at maten kanskje mangler det lille ekstra. (16.06.11) Anmeldelsen av Lofoten Fiskerestaurant
VG, 5/6
Mener at Lofoten serverer ujåelte kvalitetsmat laget av de yppereste råvarer. (04.04.08) VGs anmeldelse av Lofoten Fiskerestaurant
DN, 21/30
God service men det matmessige høydepunktet var dessertene. Noe høy pris i forhold til kvalitet i følge DN. (11.08.07) DNs anmeldelse av Lofoten Fiskerestaurant
Aftenposten, 6/6
Synes maten på Lofoten Fiskerestaurant er nydelig og selv om prisene er stigende får man valuta for pengene. (10.08.07) Aftenpostens anmeldelse av Lofoten Fiskerestaurant
Dagbladet, 5/6
Dagbladets synes kjøkkenet på Lofoten Fiskerestaurant bød på mange flotte smakskombinasjoner. (22.11.03) Dagbladets anmeldelse av Lofoten Fiskerestaurant
Lofoten Fiskerestaurant4.01041666666Redaktør2012-05-16 01:48:57 

 

 

 

Lofoten Hjemmeside

Lofoten Fiskerestaurant Meny

Lofoten Facebook

Adresse: Stranden 75, 0250 Oslo

2 svar til “Lofoten Fiskerestaurant”

  1. [...] DN: Lofoten Fiskerestaurant. Karakter 21/30. Flere anmeldelser av Lofoten. [...]

  2. [...] Sæther som er adm dir i Fursetgruppen som står bak ti restauranter i Oslo, blant annet Lofoten Fiskerestaurant, Grilleriet og Argent Fine Dining, uttaler til Aftenposten at det er urettferdig å måtte [...]

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test