Kjendischef Wolfgang Puck ut mot Starbucks

[Bilde: Cherrysweetdeal/flickr]

Den amerikanske kjendiskokken med østerrisk opprinnelse Wolfgang Puck gikk nylig ut mot kaffekjeden Starbucks.Puck driver en rekke restauranter i USA.

Puck mener kaffe er en av de viktigste tingene i livet og har sin espressomaskin som en av sine kjæreste eiendeler. Når han blir forespurt om hva han synes om verdens største kaffekjede Starbucks rynker han imidlertid på nesen og uttaler at han synes Starbucks kaffen er forferdelig. Når han flyer med Austria Airlines og de uttaler at de er stolte over å kunne servere Starbucks-kaffe mener Puck de isteden bør skamme seg. Han uttaler videre at Starbucks på mange måter har hjernevasket folk til å tro at det de får servert er god kaffe.

Den krasse kritikken til Wolfgang Puck av Starbucks kan imidlertid også ha noe å gjøre med at han selv har entrert kaffebransjen med sin egen iskaffe som nylig er lansert i USA. Iskaffen heter “Wolfgang Puck Culinary Iced Coffee” og Puck selv mener han har brukt halvannet år med testing for å komme frem til den ultimate smaken.

Se mer av vår dekning av Starbucks her.

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test