Jamie Oliver finner verdier for 10 millioner i kjelleren på ny restaurant

Jamie Oliver med ny restaurant i Manchester

Bilde: JamieOliver.com

Kjendiskokken Jamie Oliver fikk seg et sjokk for en liten tid tilbake da han oppdaget verdier for over 10 millioner kroner i kjelleren på en ny restaurant som han skulle åpne.Han var nemlig i ferd med å konvertere enn gammel bank i Manchester om til en restaurant da håndverkere som jobbet med opppussingen kom over hundrevis av bankbokser som daterte seg helt tilbake til 1935.

Bank of England kom ikke i kontakt med eierne av boksene som var gjenglemt og åpnet derfor boksene som inneholdt alt fra penger, gull, smykker og til og med våpen. Den nye restauranten som Oliver skal åpne her går over tre etasjer og han har uttalt at “det er en fantastisk bygning i en vibrerende og spenende by” og legger til at han tror at folk Manchester kommer til å bli stolte over restauranten.

Restauranten er en avlegger av konseptet hans “Jamies Italian” som er tilstede i mange engelske byer samt Dubai og Sydney. Restauranten i Manchester vil forøvrig ligge rett ved siden av Manchester United sin stjernespiller Rio Ferdinand sin italienske restaurant  “Rosso”. Om konkurransen med Rio sier Jamie at han ikke vet om de faktisk konkurrerer om de samme kundene da han aldri har spist der men han tror at prisnivået i de to restaurantene blir veldig forskjellig og dermed at kundegruppene neppe vil overlappe. “Jamies Italian” er et uformelt konsept i det lavere prissegmentet.

Oliver ligger forøvrig ikke på latsiden da han nylig også åpnet en ny restaurant i London under navnet “Union Jacks”. Dette konseptet baserer seg på pizzaer stekt i vedovn samt tapas med lokale og sesongbaserte ingredienser forankret i britisk matkultur. Han kommer også til åpne et nytt restaurantkonsept på flyplassen i Gatwick utenfor London som inkorporerer elementer både fra Jamie Italian samt Union Jacks.

 

Tags:

Ett svar til “Jamie Oliver finner verdier for 10 millioner i kjelleren på ny restaurant”

  1. [...] i norske media: Jamie Oliver renoverte bygning, snublet over 10 millioner i kjelleren [Restaurantanmeldelser] Tine vil sperre utenlandsk ost ute fra det norske markedet [Aftenposten] [...]

Si din mening

© 2012 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test