Hello Kitty restaurant skaper furore i Beijing

Hello Kitty restauranten som nylig åpnet i Beijing har vært utsolgt siden åpningsdatoen

Bilde: Rex Features

Den temabaserte restauranten etter Hello Kitty har vært en dundrende suksess siden åpningen i Beijing 23 desember. Restauranten er innredet med dekor, mat og arbeidsuniformer etter den japanske tegneseriefiguren Hello Kitty. Restauranten har allerede fått et dedikert klientell og restauranten har vært fullbooket siden åpningsdagen.

En av gjestene, den 21 år gamle kvinnen Duan Yahui som feiret sin bursdag, forteller til China Daily at det er som å feire bursdagen sin i Disneyland. I gjenomsnitt koster et måltid på restauranten 160 kinesiske yuan per person, noe som tilsvarer rundt 150 norske kroner. Restauranten har plass til cirka 100 gjester om gangen.

Bilde: Rex Features

Den japanske tegneseriefiguren Hello Kitty har tusenvis av dedikerte fans over hele verden og er en global merkevare. Men figuren er spesielt populær i Asia noe som kan forklare restaurantens umiddelbare suksess. I Asia er de ikke akkuratt kjent for å gjøre slike temarestauranter halvveis. Det betyr at restauranten er dekorert i en orgie av rosa med Hello Kitty på vegger, bord, stoler og mat. Servitørenes uniform er også hvite, røde og blå etter tegneseriefiguren og servitrisene har rosa uniformer.

Si din mening

© 2012 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test