Gordon Ramsey åpner restaurant i Las Vegas

Gordon Ramsey med restaurant i gamblingbyen Las Vegas

Bilde: Restaurantanmeldelser.com

Gorden Ramsey blir den siste i en lang rekke kjendiskokker som åpner restaurant i gamblingmekka Las Vegas. Ramsey har fra før anerkjente londonrestauranter som Restaurant Gordon Ramsey at Royal Hospital Road (3 Michelinstjerner), La Noizette (en Michelinstjerne), Maze (en Michelinstjerne) og Murano (en Michelinstjerne) samt restauranter som Gordon Ramsey at the London (New York, to Michelinstjerner), Gordon Ramsey at Conrad Tokyo (en Michelinstjerne), Gordon Ramsey at the London, West Hollywood (Los Angeles, en Michelinstjerne) og Gordon Ramsay at The Trianon Palace (Versailles Frankrike, to Michelinstjerner). Men virkelig stjernestatus har Ramsey fått som følge av populære TV-programmer i USA som Hells Kitchen, Kitchen Nightmares og Masterchef USA. Han jobber også etter sigende med en ny amerikansk TV-serie som skal ha tittelen “Hotel Hell” hvor han skal få orden på dårlig drevede hoteller.

Ramseys nye Las Vegas restaurant blir en biffrestaurant (steakhouse) med plass til 274 stykker. Restauranten vil være lokalisert i casinohotellet Paris og får navnet Gordon Ramsey Steak. Ramsey selv sier i en uttalelse at Las Vegas er en energisk og levende by og at han sikter mot å lage en restaurant med et modig og innovativt design. Han mener han videre har satt sammen et bra kulinarisk team og at de har utformet en moderne kvalitetsmeny som vil fokusere på tradisjonelle steakhouseretter med hvor den tørrlagrede biffen (dry aged) står i sentrum men at restauranten også vil ha britiskinspirerte signaturretter som Sheperds Pie og Fish n Cips på menyen.

Med åpningen av Gordon Ramsey Steak følger Ramsey i sine tidligere kokkementorers fotspor ettersom de franske kokkelegendene Guy Savoy (Restaurant Guy Savoy, Caesars Palace) og Joel Robuchon (Joel Robuchon Restaurant og L’atelier, MGM Grand) som Ramsey jobbet under tidlig i sin karriere har restauranter her. Også andre stjernekokker har valfartet til Las Vegas for å åpne restauranter her og byen har etterhvert blitt et stort gourmetmekka.

Si din mening

© 2012 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test