Flymat redefinert

[Bilde: Airatlantique.co.uk]

Vi har tidligere skrevet om trenden hvor flyselskap teamer om med stjernekokker for å tilby potensielle passasjerer mat på bakken.

På Coventry flyplass i England har en 35 år gammel kokk gitt atter en ny mening til begrepet flymat. Kokken Tony Caunce har nemlig åpnet restaurant i et gammelt fly av typen Douglas DC6 fra 1950. Og Caunce kan love mer enn tørr kylling og annen smakløs mat som de fleste forbinder med flymat.

Restauranten spesialiserer seg på Aberdeen angusbiff og menyen har også et flytema. Restauranten byr derfor på retter som “Bomber T-bone steak” og “Vampire gammon steak”. Servitørene kan tilkalles ved at man trykker på knappen over seg i flysetet slik man normalt tilkaller flyvertinnen. Caunce uttaler til Daily Mail at flyet var i bruk inntil tre år siden og ble brukt i trafikk mellom England og Spania men også til transatlantiske flyvninger. Han håper videre konseptet skal tiltrekke seg flyinteresserte så vel som vanlige passasjerer ved flyplassen som er på utgikk etter en opplevelse utenom den vanlige flyplasskafeteriaen. Restauranten har 40 seter samt også en bar.

[Bilde: Airatlantique.co.uk]

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test