Fastfood-krigen

[Bilde: chichacha/Flickr]

Krigen om det norske fastfoodmarkedet hardner til ettersom den svenske hamburgerskjeden Max opplyser om at de planlegger å entre det norske markedet. Etter planen åpner de sin første restaurant i Oslo i midten av mai. Den første restauranten åpner i de gamle lokalene til Burger King på Egertorvet Karl Johan.

Max var den første hamburgerskjeden i Sverige og åpnet sin første restaurant allerede i 1968. Til sammen har de nå over 80 restauranter. Max uttaler til Aftenposten at de først og fremst skal konkurrere med Burger King og McDonalds på smak og service mens prisnivået vil være omtrent det samme. I tillegg satser Max på en klar miljø og helseprofil, blant annet gjennom å klimamerke sine produkter og tilby mat som er nøkkelhullmerket.

Konkurrentene Burger King og McDonalds uttaler at de ønsker konkurransen velkommen og påpeker at det norske restaurantmarkedet er i kraftig vekst.

Ett svar til “Fastfood-krigen”

  1. [...] har tidligere skrevet om den svenske burgerkjeden MAX sin inntreden på det norske fast food markedet. Den første av [...]

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test