Dette er de nye serveringstilbudene på Gardermoen

Starbucks er ett av fire nye serveringstilbud på Oslo Lufthavn Gardermoen

Bilde: OSL

Starbucks

Den amerikanske kaffekjeden Starbucks åpnet sin første filial i Norge på Gardermoen forrige torsdag. Serveringsstedet er lokalisert i ankomsthallen rett under den første rulletrappen og disponerer et område på rundt 200 kvadratmeter. Prisnivået er som forventet forholdsvis høyt og starter på 25 kr for en enkel espresso, 30 kroner for en liten filterkaffe og 39 kr  for en liten cappuccino. I tillegg til kaffeprodukter selges også kaker og andre søtsaker samt ulike typer sandwicher.

Le Grand Comptoir

Restauranten Le Grand Comptoir åpnet på Gardermoen i desember i fjor. Restauranten er lokalisert i den sentrale delen av utenlandspiren, vis-à-vis utgangen av taxfree-butikken og serverer fransk brasserimat. Det skal ligge til rette for å ta seg en kjapp matbit her da Morten Solberg som er adm dir i SSP som drifter de fleste av Gardermoens serveringstilbud sier til DinSide at restauranten har tre retter på menyen som de garanterer blir servert innen ti minutter. Disse er spesielt avmerket i menyen. Restauranten er forøvrig todelt hvor man kan nyte kaffe og bakervarer i det som simulerer utekafedelen mens den andre delen har servering fra en A la carte meny.

Yo! Sushi

Bilde: OSL.no
Den britiske sushikjeden YO! Sushi åpnet på Gardermoen mandag 6. februar. Sushikonseptet er såkalt japansesisk “kaiten” sushi hvor sushikokkene kontinuerlig tilbereder ny sushi i et åpent kjøkken foran gjestene som de så setter på et samlebånd. Sushien er fargemarkert hvor fargen indikerer prisen på sushien, prisnivået ligger på mellom 22 og 69 kroner. Kundene plukker deretter den sushien de ønsker å spise. Sushirestauranten ligger i utenlandsterminalen rett ovenfor gate 38 og er cirka 100 kvadratmeter stor (plass til litt over 40 gjester). Take away er også en mulighet her.

Beach Club Express

Beach Club Express er en avlegger av den amerikanske dineren Beach Club på Aker Brygge. Denne restauranten er lokalisert i ankomsthallen. Restauranten serverer amerikanskinspirert frokost, sandwicher, hamburger etc.

 

Tags:

Si din mening

© 2012 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test