Curry & Ketchup

Editor’s Rating
Gjennomsnittlig anmelderscore
Aftenposten/Oslopuls
VG


Adresse: kirkeveien 51, 0368 Oslo 

Prisnivå:

Hovedretter til under 120,-

18.11.10

Aftenposten mener Curry & Ketchup på Majorstuen har billig mat og kjapp service, maten er på det jevne. Gir karakter 3/6. Les anmeldelsen.

 

17.10.08

VG mener at Curry & Ketchup først og fremt scorer på lav pris, maten er gjennomgående av god kvalitet om enn litt mild til å være indisk. Karakter 4/6. Les anmeldelsen.

 

 

 

Fremfraskyggene mener Curry & Ketchup holder til i hyggelige lokaler men at de serverer for små porsjoner med mat.

Curry & Ketchup2.91666666667Redaktør2011-11-18 20:51:58

Adresse: kirkeveien 51, 0368 Oslo 

Prisnivå:

Hovedretter til under 120,-

18.11.10

Aftenposten mener Curr…

Ett svar til “Curry & Ketchup”

 1. M.J says:

  Helt ok sted, om du skal på en rask lunsj kanskje.
  Hyggelig atmosfere i lokalet, men ikke like hyggelige servitører. Maten kommer raskt – nesten litt for raskt, om det ikke ligger klart i spann da. Du får den samme mengden med ris om du er 2 eller 6 personener, og om du spør om mer ris for å dekke behove av hovedretter for 6stk så må man betale ekstra (dette sier de ikke noe om før regningen er der) Tips: Be heller om en egen ris-skål til hver rett / per person for å få nok ris uten ekstra kostnader.
  Ganske greie priser på hovedrettene, men du får også bare halvparten av f.eks kylling-bitene i hovedretten i forhold til andre steder.
  Nan-brødet påstår de er hjemmelaget, men ber du om å få en blanding av to nan-brød mot ekstra betaling, så får du beskjed om at kokken ikke klarer dette (altså å gi ett nan-brød med både ost og hvitløk er umulig for kokken, men du kan gjerne betale for ett med hvitøk og ett med ost så kan du legge dem oppe på hverandre selv). Maten/sausen var ikke mye å skryte av når det kom til smak heller..
  Helt ærlig, betal heller litt mer å spis bedre indisk et annet sted eller dra til f.eks grønnland! Veldig synd, for atmosferen fra lokalet er både flott og hjemmekoselig.

  Ps: Om du spør om en HALV-LITER med øl som drikke til, så sier de “ja,ja”..
  De kommer derimot tilbake med ett lite glass.. Har de bare små-øl, så synes jeg servitøren kan gi beskjed med en gang i tilfelle man da heller vil velge noe annet å drikke!

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test