Bil krasjet inn i uteserveringen på Cafe con Bar

[Bilde: Cafeconbar.no]

En personbil braste fredag kveld inn i den populære uteserveringen utenfor Cafe con Bar. Tre gjester ved uteserveringen skal ha blitt skadet i sammenstøtet hvorav en kvinne ble alvorlig skadet og sendt til sykehus men blant annet brudd i nesen.

Vegar Munthe Ommedal, jourhavende i Oslo politidistrikt sier til VG at sjåføren av bilen skal ha hatt stor fart og forsøkt å unngå å treffe en annen bil i veibanen da han mistet kontrollen over sin egen bil. Ting tyder på at det hele var et uhell men sjåføren av bilen samt hans to medpassasjerer er siktet av politiet for brudd på vegtrafikklovens § 12 som omhandler plikter man har ved trafikkuhell. Blant annet skal de tre i bilen ha forsøkt å stikke av fra åstedet men ble holdt igjen av gjestene ved uteserveringen.

Et vitne forteller til Aftenposten om at det oppstå en svært kaotisk situasjon etter krasjet. I følge vitnet kastet folkemendgden vekk stolene og prøvde også å løfte opp bilen da noen personer skal delvis ha havnet under fronten på bilen. Ambulanen var imidlertid raskt på stedet.

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test