Anthony Bourdain teamer opp med The Wire skaper David Simon

[Bilde: Tulane Public Relations/Flickr]

Tidligere kokk, forfatter (“Kokkejævler”) og TV-personlighet (“No Reservations”) Anthony Bourdain har blitt hentet inn av David Simon som skribent for TV-serien Treme. Simon er mest kjent som skaper av den legendariske TV-serien The Wire. Han jobber nå med serien Treme, en dramaserie som finner sted i New Orleans tre måneder etter orkanen Katrina. Serien starter sin andre sesong på den amerikanske TV-kanalen HBO.

Simon er en selverklært matentusiast og en av hovedpersonene i Treme er kokken Janette Desautel som sliter med å holde sin restaurant åpen i tiden etter Katrina. Simon har hentet inn Bourdain som skribent for å få hjelp med de matrelaterte historiene i serien. En del av disse scenene tar også plass i New York, som er byen Bourdain har vokst opp i og jobbet som kokk i over 20 år. Bourdain sier selv til Grubstreet at beslutningen var enkel å ta når han fikk forespørsel om å bidra ettersom han er en stor The Wire-fan og mener serien er den beste noensinne.

I den første sesongen av Treme hadde også stjernekokk og Top Chef dommer Eric Ripert en gjesteopptreden i rollen som seg selv og vi vil visstnok få se nok en slik gjesteopptreden fra Ripert i sesong 2, denne gang fra hans berømte New York-restaurant Le Bernadin.

Teaser for sesong 2 av Treme

Ett svar til “Anthony Bourdain teamer opp med The Wire skaper David Simon”

  1. [...] har tidligere skrevet at Anthony Bourdain har vært med som manusforfatter for den nye serien til The Wire skaper David [...]

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test