Alex Sushi

Editor’s Rating
Gjennomsnittlig anmelderscore
Aftenposten/Oslopuls
Dagens Næringsliv
Dagbladet
VG
Nordic Nibbler
Hjemmeside 

Meny



Cort Adlers gt 2, 0254 Oslo 



Prisnivå: 

Forretter 45 – 155

Hovedretter 220 -295

Dessert 85 – 115

Hvit meny 395

Rød meny 495

Svart meny 595


 

Ett gaffel og knivsymbol (ganske komfortabel restaurant) i Michelinguiden.












17.04.11

Dagens Næringsliv mener man fortsatt får kvalitetssushi av de beste råvarer med en unik presentasjon hos Alex Sushi. Gir karakter 25/30. Les anmeldelsen.


03.03.11

Mener at Alex fortsatt byr på byens beste susi. Gir karakter 5/6. Les anmeldelsen.


30.08.09

Mener Alex Sushi byr på råvarer av høy kvalitet tilbredt av dyktige sushikokker men at prisen er i drøyeste laget. Karakter 24/30. Les anmeldelsen.


26.08.09

Mener dette er Sushi av ypperste klasse og at restauranten både gir mulighet for de lange måltidene med smaksmeny men også at den egner seg for kun å stikke innom og ta en rask sushi og en øl. Gir ikke karakter. Les anmeldelsen.


14.01.08

Dagbladets mener at Alex Sushi har tapt seg noe, de serverer fortsatt noe av den beste sushien som kan oppdrives i Oslo men at det er noe upersonlig og autmatisk over det hele. Gir karakter 4/6. Les anmeldelsen.


02.02.07

Bestillte den dyreste menyen på Alex Sushi men lot seg ikke imponere av det som ble servert. Gir ingen karakter. Les Anmeldelsen.


14.05.05

Mener man får Sushi på høyt nivå hos Alex Sushi, betongveggene i lokalet gir dog et lydkaos uten like. Karakter 5/6. Les anmeldelsen.


Nordic Nibbler gir Alex Sushi karakter 11.5/15 og mener denne sushien er oslos desidert beste.

Spise i Oslo gir Alex Sushi pluss for en variert og spennende meny og synes sushien holder bra kvalitet. Gir trekk for uoppmerksomme servitører.

Rice mener Alex serverer fine porsjoner med Sushi som smaker godt, men at servicen var for dårlig

Alex Sushi3.91666666667Redaktør2012-03-11 01:47:57

Hjemmeside 

Meny

Cort Adlers gt 2, 0254 Oslo 

Prisnivå: 

Forretter 45 – 155

Hovedretter 220 -295

2 svar til “Alex Sushi”

  1. [...] sitt sushikonsept i Oslo og at filialen i København derfor blir en blåkopi av den norske. Alex Sushi i Oslo regnes av de fleste som Norges beste sushirestaurant og ambisjonen er å bli den beste sushirestauranten i Danmark. Investeringen i den danske filialen [...]

  2. [...] Statholderens Mat og Vinkjeller, Cru, Oro Bar & Grill, Brasserie Hansken, Brasserie Francem, Alex sushi, Lofoten fiskerestaurant. Lignende [...]

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test