Aftenposten tester MAX sin hamburger

Vi har tidligere skrevet om den svenske burgerkjeden MAX sin inntreden på det norske fast food markedet. Den første av kjedens hamburgerrestauranter åpnet 12. mai på Karl Johan i Burger Kings gamle lokaler. Dette er MAX sin første utenlandsetablering. Planen er etterhvert å åpne til sammen 40 norske hamburgerrestauranter og nå en samlet omsetning på en milliard. Til tross for at kampen om det norske fast food markedet er steinhard mener MAX at deres fokus på smak og kvalitet koblet med bevissthet rundt helse og miljø skal gi dem et fortrinn i konkurransen.

Aftenposten har nå testet MAX sin hamburger opp mot den fra Burger King og McDonalds. De gir MAX original meny karakter 4/6 og påpeker at kjøttet i hamburgeren var saftig men at brødet var noe brent i kantene. Cheeseburgeren får også terningkast 4/6, god smak på kjøttet men osten var helt usmeltet. Pommes fritesen får 5/6 og Aftenposten mener de er den beste pommes frites av burgerkjedene i testen.

Tags:

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test