Øl og matfestivalen i Kubaparken

Fra i dag og frem til 5 juni arrangeres øl- og matfestivalen i Kubaparken ved Vertshuset Kuba rett ved Akerselva. Formålet med arrangementet er å tilby smaksopplevelser av øl og mat og å belse forholdet disset i mellom. Det legges sterk vekt på både mangfold og kvalitet, med andre ord både kvantitet og kvalitet (her får du altså både i pose og sekk). Det betyr et utvalg på hele 318 ulike øltyper.

Av matopplevelser kan Akersberget/Øl-akademiet by på blant annet “Grolsch-marinerte reker med sitron, dill, avocado og krutonger” og “BBQ-marinert sideflesk med smaken av Bishop Finger”, Kampen Bistro står klare til å servere “Hvete & Asia dampet Blåskjell” og “Chorizo med remulade og surdeigsbrød” mens Fyrhuset Kuba har “Boiling pot med krabbeklør, scampi , kreolske pølser, mais og poteter” og “Hjemmelaget is med Innis & Gunn” på menyen.

I tillegg til øl og mat arrangeres både foredrag samt øl- og whiskeysmakinger. Blant annet skal dansken Anders Kissmeyer som grunnla Nørrebro Brygghus skal ha foredrag med tittel “Den danske ølrevolusjonen”. Inngangsbilletten er kr 150,-, dette inkluderer 4 smaksopplevelser/klipp med et utvalg av 3 øltyper på hvert klipp.

Tags: ,

Si din mening

© 2011 Restaurantanmeldelser. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Andre sider i vårt nettverk: Alt om flyturen---Mobil test